Besparen door prijsvergelijken

Prijsvergelijken

Waarschijnlijk herken je dit wel: De folder van de Albert Heijn valt op de mat met de aanbiedingen voor de komende week. Je neemt deze driftig door en ziet dat de wasmiddel in de aanbieding is. Dit is toch een stuk goedkoper dan bij de Jumbo. Maar bij de jumbo is het vlees weer goedkoper. Je maakt een planning hoe je beide supermarkten af kan gaan en de beste aanbiedingen te scoren. Ja dit kost wat meer tijd maar je bent wel verzekerd dat je de goedkoopste deal hebt. Besparen door prijsvergelijken is een van de snelste manieren om snel geld te besparen.

Het kost misschien even wat meer tijd om naar twee of drie supermarkten te rijden maar je bent wel verzekerd dat je een goede deal hebt. En dat geld wat je overhoudt kun je besteden aan dingen die veel leuker zijn dan boodschappen. Dit geldt natuurlijk voor alles. Het kost misschien even wat meer tijd maar hoe makkelijk is het besparen als je even de moeite doet om te gaan zitten en er even de tijd voor neemt.

Social Media

Een manier van besparen zoals je nu al gewend bent is door bij ons op de website te zoeken naar kortingscodes. Dit kun je natuurlijk doen op categorie of door direct te zoeken op de winkel waar je iets wilt kopen. Als er een kortingscode bestaat dan zullen wij hem zeker hebben opgenomen in onze website. Maar wist je ook dat we elke dag op twitter 2x een aanbieding versturen. De meeste vindt je ook terug op de website. Sommige dagaanbiedingen gaan echter alleen via twitter dus vergeet ons niet te volgen als je werkelijk niks wilt missen.

Onze Facebook pagina stuurt ook minimaal 1 aanbieding per dag het internet op. Hier lichten we vaak bedrijven er uit waar wij extra enthousiast over zijn of een aanbieding die we extra onder de aandacht willen brengen.

Prijs vergelijkers

We hebben nu echter ook nog iets nieuws aan onze website toegevoegd om jou nog meer te helpen met besparen. We hebben onafhankelijke vergelijkers opgesteld! Een vergelijker zet alle aanbiedingen op een rij die er zijn van een bepaald product.  Tot nu toe hebben we deze vergelijkers voor je kunnen maken om je verder te helpen!

energievergelijker

mobiel abonnement vergelijker

SIM only vergelijker

vakantie vergelijker 

alles in een vergelijker

Het belangrijkste vergelijk komt er nog aan. Zodra in december alle prijzen bekend zijn voor zorgverzekeringen dan zorgen we dat deze in een mooi zorgverzekering vergelijk komen te staan zodat je in een oogopslag ziet wat voor 2017 voor jou het beste aanbod is!

to be continued…..

Share the Post:

Related Posts