Besparen op leuke dingen doen

Besparen op leuke dingen doen

Dagelijks worstelen wij ermee. Wat kunnen we wel en wat kunnen we niet doen deze maand. Besparen is ook beste leuk om te doen. Zo kun je er een sport van maken om juist zoveel mogelijk te besparen.

Leuke dingen

Wanneer zijn dingen nou leuke dingen? Wanneer je lol hebt, dat is het beste antwoord denken wij. En moet je daarop besparen? Ja en nee. Ja omdat je erop kúnt besparen en nee omdat je maar één keer leeft! Dus vooral doen! Maar…, waarom niet beide?

Besparen is leuk als het ook lukt!

minder geld uitgeven is leuk! Zeker als het je lukt en je kunt elke maand wat geld op zij zetten voor als je het eens écht nodig hebt. Wanneer het niet lukt is het natuurlijk minder leuk maar wel een leuke uitdaging. Wanneer je nou wel geld kunt overhouden maak dan een plan waarvoor je gaat sparen en koop dan ook echt waarvoor je spaarde!

Motivatie

Wanneer je gemotiveerd bent om te sparen dan lukt het allemaal veel makkelijker. Zo weet je dat je uiteindelijk die mooie TV of die leuke bank in je woonkamer staat. Dit werkt natuurlijk hartstikke goed. Wanneer je geen motivatie hebt dan is het wellicht nog een motivatie om je geld te zien groeien. Wat ook je motivatie is, het is natuurlijk super fijn dat je je geld niet hoeft uit te geven aan producten waar je achteraf teveel voor hebt betaald!

Iedereen heeft zijn eigen motivatie en elke motivatie is goed. Het is vooral belangrijk om gemotiveerd te blijven. Blijf dus dromen en proberen. Dit is de enige gouden regel! Wij hopen dat jullie veel plezier en vooral veel kunnen besparen via onze website.

 

Share the Post:

Related Posts