Besparen met kortingen

Dus je wilt besparen met kortingen? je wilt vouchercodes en je wilt geen aanbieding missen? Hoe werkt het dan bij kortingen en acties.nl?

Hoe werkt het?

Via onze categorieën kun je de categorie opzoeken waarin je wilt zoeken voor kortingscodes. Onder de categorie van je keuze vind je alle bedrijven en merken waarvan wij kortingscodes hebben kunnen vinden. Zodra je een aanbieding ziet je je wilt gebruiken klik je simpelweg op de knop: ‘get code’ Hierna verschijnt er een popup waarin je kortingscode is vermeldt met een kopieer knop om deze couponcode te kopieren. Tegelijk is er in een nieuw venster jouw website naar keuze geopend. Het enige wat je nu nog rest is shoppen voor je favoriete items en niet te vergeten om je kortingscode te plakken bij het afrekenen!

Kom je al doelgericht op de site omdat je een actie of korting van een specifieke winkel zoekt dan raden we je aan om onze zoekbalk te gebruiken. Deze vind je boven in onze menu balk en hiermee kan je direct zoeken naar je winkel naar keuze. Uiteraard werkt de rest van het proces hetzelfde als hierboven uitgelegd!

Heb je ergens een code gevonden die wij niet op onze site hebben staan maar die je wel wilt delen met anderen? Maak dan gebruik van onze functie om zelf een code toe te voegen. Dit doe je op deze pagina! Welke stappen je hiervoor volgt staan ook daar uitgelegd.

Misschien overbodig maar we willen het toch nog graag gezegd hebben. Onze dienstverlening is uiteraard helemaal gratis voor jou als bezoeker! Have fun shopping!

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwste aanbiedingen? Wordt dan lid van onze nieuwsbrief en vergeet ons niet te volgen op social media!