inspiratie cadeaus voor de feestdagen

Voor het weet is het de week voor de feestdagen. Staat de goedheiligman of kerstman al bijna klaar voor de deur maar jij hebt je cadeaus nog niet binnen… Mij gebeurt dit regelmatig en voor ik het weet loop ik een dag voor de feestdagen nog in de stad met de rest van Nederland. Mijn voornemen voor dit jaar is om er eens eerder aan te beginnen. Dit geeft me ook iets meer de tijd om er over na te denken wat ik precies wil kopen voor wie. Want ik kan dit nogal eens lastig vinden om voor iedereen het juiste cadeau te vinden. Dus ook hier ben ik alvast aan de slag gegaan met de volgende inspiratie cadeaus!

Wat koop ik voor een man?

Iedere vrouw hoor ik elk jaar zuchten wat ze voor hun man, oom of vader moeten kopen. Ga je weer voor sokken en een stropdas of wil je dit jaar een keer echt indruk maken? In de categorie cadeaus en gadgets  vind je pas echte leuke dingen waar je mannelijk Nederland erg blij mee kunt maken! En wil je als vrouw dan hier toch ook nog wat aan hebben? Bij Banggood is er nu een mooie aanbieding voor een robot stofzuiger…

Goedkoop speelgoed voor de kinderen

Die kinderen die worden pas echt verwend met feestdagen. Eerst sinterklaas die ze behalve op pakjesavond onderdompelt in cadeaus ook nog de drie weken ervoor ze elke dag wat in hun schoen wilt geven. Als ze dan eenmaal klaar zijn met uitpakken dan staan de kerstdagen alweer voor de deur. En we weten allemaal dat wij elk jaar weer aan zwoegen zijn om die arme sinterklaas en kerstman te helpen de cadeaus uit te zoeken. Hoe heerlijk zou het zijn als je nu al klaar zou zijn….Dat kan! Juist in November gaat er nog veel speelgoed in de aanbieding voor de feestdagen. Shop nu alvast je grotere en kleine cadeaus en je hebt alles al klaar liggen als je ze nodig hebt. Wil je alvast je slag slaan dan hebben we nu een leuke acties lopen bij Brinic waarbij je wel 10% korting krijgt op het gehele assortiment!

Inspiratie cadeaus voor een vrouw

Nu vind ik dit een makkelijke maar dat komt waarschijnlijk omdat ik een vrouw ben. Ik kan me voorstellen dat er genoeg mannen zijn die elk jaar zwetend achter de computer zitten om cadeaus voor hun vrouw te verzinnen. Om het deze mannen makkelijk te maken zal ik wat suggesties geven die bijna niet kunnen missen:

Mode & Sieraden! Welke vrouw kan een man weerstaan die een mooie jurk of mooi truitje voor haar heeft gekocht?! Bedenk wel goed wat jouw vrouw of vriendin mooi vindt en niet alleen wat jij mooi vindt! Zij moet er tenslotte mee lopen

Vind je dit nog iets te gedurfd en wil je je hier niet aan wagen? Elke vrouw zou graag meer tijd voor haarzelf willen. En wat is er heerlijker dan met een bakje thee op de bank te zitten en je favoriete boek of tijdschrift? Kies daarom een abonnement op een tijdschrift wat ze leuk vindt!

En misschien voor de hand liggend maar altijd een succes is natuurlijk een lekker luchtje of haar favoriete verzorgingsproduct. Probeer niet elk jaar hetzelfde te kopen maar er echt even over na te denken en dan kan je vast niet meer stuk tot de volgende feestdagen!

 

 

Share the Post:

Related Posts