Over ons

Net als jij houden wij van kortingen en acties. Op het internet zijn inmiddels veel sites te vinden die kortingcodes, voucherscodes, actiecodes en coupons aanbieden. Veel van deze sites zijn rommelig, hebben verlopen kortingscodes of zijn niet up-to-date met de aanbiedingen. Voor jou als klant duurt het dan alleen maar langer voordat je bij de korting van je favoriete merk bent aangekomen. Dat is natuurlijk hartstikke frusterend en zonde van je tijd. Tijd die je beter aan online shoppen kunt besteden! Dit kan en moest anders dachten wij! Zo is kortingen en acties geboren en ben je nu deze ‘over ons’ pagina aan het lezen.

Wij willen jou een site bieden die up-to-date is, die de mooiste aanbiedingen en kortingscodes heeft en altijd de laatste kortingen en acties. Duidelijk en simpel, zo zou het moeten zijn. Elke dag is ons team druk bezig met het opzoeken en uploaden van de laatste vouchercodes en acties. Wij willen dat jij niks misloopt. Mocht je nu een kortingscode tegenkomen die wij niet op de site hebben staan dan moet je natuurlijk direct contact met ons opnemen en dan kijken wij of we hem ook kunnen toevoegen. Of nog leuker, deel deze code met iedereen door hem zelf toe te voegen.

We horen natuurlijk graag als je nog verbeterpunten hebt, tips of andere opmerkingen. We maken deze site tenslotte voor jou dus willen dan ook dat jij 100% tevreden bent. Wil je ons dus iets vertellen neem dan contact met ons op

 

Zakelijk

Ben je een bedrijf en heb je je eigen kortingscode, aanbieding of actiecode die je op onze site wilt plaatsen dan kan je beter apart contact met ons opnemen via onze zakelijke pagina. Wij willen jou graag leren kennen en willen graag klanten voorzien van jouw kortingscodes. Zodra we elkaar hebben leren kennen kunnen we je alle spelregels uitleggen en je er meteen voor zorgen dat je een professioneel account hebt met de juiste afbeeldingen waardoor er alleen maar meer klanten op jouw website uitkomen.